Play Like A Pro – En sjov og udviklende camp med andre børn og unge

Vil du have den bedste start på sommerferien, eller den bedste start på den nye sæson? Så skal du med på vores Play Like A Pro Camps. Her får du en helt uforglemmelig og udviklende basketballcamp. Vi har sammensat et sjovt, motiverende og udviklende program. Du skal bare koncentrere dig om at have det sjovt, spille en masse basketball og hygge dig med dine venner.

Play Like A Pro er BørneBasketFondens campkoncept, hvor drenge og piger kan komme og lære fra nogle af Danmarks bedste basketballspillere. Trænerne på Play Like a Pro campen er nemlig altid enten landsholdsspillere, professionelle, eller semi-professionelle basketspillere. Tidligere head coaches på vores Play Like a Pro camps har bl.a. været landsholdsspillere Adama Darboe, Frederik HN, og Anna Seilund som alle spiller professionelt og har masser af erfaring at lære fra sig.

Vores Play Like a Pro camps tager udgangspunkt i hvad det kræver at træne som en professionel og hvad der skal til for at tage sit talent til ’det næste niveau’ – og hvem kan vise det bedre end nogle af de mest erfarne spillere i Danmark?

Blog at WordPress.com.