Som altid, arbejder BørneBasketFonden for at give børn et bevægelsestilbud i skoletiden, afholde feriecamps og starte nye, lokale klubber op. Senest har vi udfoldet disse ambitioner lidt nordligere en vanligt, nemlig i Grønland.

HIGH FIVE bygger bro mellem børn og idrætslivet. HIGH FIVE vil sænke barrieren og bringe glæden ved et aktivt idrætsliv tættere på børnene – ved at give en smagsprøve på en ny sportsgren i trygge, vante rammer ude på skolerne.

BørneBasketFonden har modtaget en bevilling på 7 mio. kroner fra A.P. Møller Fonden til projektet ”Én bane – én forening”. Bevillingen går til udviklingen af streetbasket i ni byer i Danmark gennem opstart af streetbasketforeninger og etablering af flere streetbasketbaner landet over.

BørneBasketFonden, Danmarks Basketball Forbund, DGI Fyn og DGI Basketball er gået sammen om et nyt fælles projekt, der skal styrke den allerede positive udvikling af basketball for børn og unge på Fyn.

BasketSkoBørsen giver ressourcestærke familier mulighed for at donere deres barns aflagte basketballsko til mindre ressourcestærke familier. 

Basketsko er dyre, og børns fødder vokser hurtigt. Det medfører, at basketballsko, der er i fin stand, ofte støver hen i skabet. Med BasketSkoBørsen bliver det muligt at give sine aflagte sko videre, så flere børn kan få glæde af dem.

Klubopstartsprojektet er skabt ud fra ideen om, at hvis foreningsidrætten kommer til børnene, vil det kunne sænke barrieren for at flere børn ville være aktive i idrætsforeningerne.

Overordnet set er formålet at forsøge at sænke barren for børnenes idrætsdeltagelse ved at starte klubber op lokalt, men også at sænke barren for hvad det kræver at starte en forening.

Blog at WordPress.com.