Lærerbog: “Basketball i skolen – Driblinger, leg og undervisningsforløb” – 3. udgave.

kr.300.00

Kategori:

Beskrivelse

3. udgave af lærerbogen “Basketball i skolen – Driblinger, leg og undervisningsforløb”

BASKETBALL I SKOLEN – DRIBLINGER, LEG OG UNDERVISNINGSFORLØB henvender sig til idrætslærer og pædagoger, samt lærer- og pædagogstuderende, som søger viden og inspiration til at lave sjove, medrivende og indholdsrige basketballforløb i undervisningen. Bogen bygger på fleres års succesfuld undervisning i basketball i folkeskolen i både indskolingen og udskolingen.

Bogens omdrejningspunkt er basketball og består grundlæggende af to dele: ét teoretisk afsnit omkring boldbasis og basketball og ét praktisk afsnit med flere undervisningsforløb. I denne bog præsenteres følgende forløb: Basketball i Skolen, BasketMatematik og Basketball & Medborgerskab. Derudover kan man også læse om verdens sejeste skoleturnering: Jr. NBA League.

Man kan med fordel læse hele bogen, men den kan også̊ bruges som et opslagsværk, hvor man går direkte til det undervisningsforløb eller øvelse man ønsker.

Ved hvert undervisningsforløb beskrives først de overordnede tanker omkring forløbet og hvilke færdigheds- og vidensmål forløbet opfylder. Herefter følger en deltaljeret beskrivelse af alle undervisningsforløb samt tilhørende øvelsesbeskrivelser og illustrationer.

Antal sider: 224

Bogen er sat sammen af Anton Elsner og Mikkel Bøyesen