STØT OS

3 gode grunde til at støtte BørneBasketFonden

  1. Vi sænker barrieren for foreningsdeltagelse for alle uanset baggrund og geografi
  2. Vi bygger bro mellem læring og bevægelse i skolen
  3. Vi eksponerer basketball gennem skoleturneringer, lærerkurser, klubopstartsprojekter, og meget mere.

Støt som privatperson

Hvis du vil støtte fondens arbejde med at bevæge børn på skoler og SFO’er og udbrede kendskabet til Basketball, så kan du give en donation ved hjælp af MobilePay.

Send din donation via MobilePay til: 60 01 62

Eller overfør din donation til vores konto i Jyske Bank på:  Reg. 7417 Konto: 1005916

Hvis din donation er 200 kr. eller mere, så kan den trækkes fra i skat, BørneBasketFonden indberetter donationen til SKAT, men det kræver, at du registrerer donationen

Vi håber meget, at du vil hjælpe os med at nå vores mål. 

Donation gennem arv og testamente

Hos BørneBasketFonden kan vi modtage donationer gennem arv uden at betale arveafgift. Alle donationer går til at nå flere skoler og få flere børn til at bevæge sig endnu mere.

Du gør en kæmpe forskel, når du skriver os ind i dit testamente.

For at gøre det nemt for dig at oprette et testamente, har vi indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24. Virksomheden har udviklet en online løsning, hvor du kan oprette testamentet gratis, når du donerer arv til os.

Opret dit testamente ved at trykke her.

Når du har svaret på spørgsmålene online, får du straks testamentet tilsendt pr. e-mail. Herefter kan du vælge at skrive testamentet under som et notartestamente eller et vidnetestamente. Dokument 24 guider dig igennem hele oprettelsen af dit testamente, og du kan få gratis hjælp pr. telefon eller pr. e-mail.

Gratis testamente og legat hos Mine Arvinger

Ønsker du at oprette et testamente, hvori du tildeler BørneBasketFonden arv, eller et legat hvor du tildeler dem et beløb af din arv? Hvis ja, er Mine Arvinger det helt korrekte sted for dig. Hos Mine Arvinger foregår al rådgivning kun af en uddannet jurist. Deres fokus er at give dig 100% tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter.

Når du benytter Mine Arvinger, kan du få oprettet et skræddersyet testamente helt gratis, når du betænker BørneBasketFonden gennem 30% løsningen eller med et legat på minimum 25.000 kr.

Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan betænke BørneBasketFonden i dit testamente eller med et legat, kan du på deres hjemmeside gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale med en jurist.

Vi sætter stor pris på alle donationer – store som små.

Støt som erhverv

Som virksomhed har I mulighed for at støtte BørneBasketFondens arbejde med et generelt bidrag eller et sponsorat.

Sponsorater kan enten målrettes længevarende aktiviteter eller et enkeltstående event som f.eks. en SFO basket camp eller et skolebasketstævne.

Hvis I støtter med et sponsorat, vil vi på bedst mulige måde synliggøre jeres virksomhed igennem vores aktiviteter, dette kan eksempelvis være ved at trykke jeres logo på t-shirts eller bolde, men vi er åbne for andre muligheder og tager gerne en snak med jer om jeres ønsker og ideer.

BørneBasketFonden har indgået et samarbejde med Hello Sales Svendborg ApS om erhvervssponsorater.

Støt med et generelt bidrag ved at klikke her eller ring til Jens på 31 42 02 66 og få en snak om muligheder for et sponsorat.

Blog at WordPress.com.