SKOLEFORLØB MED BØRNEBASKETFONDEN

BørneBasketFonden tilbyder alt fra traditionelle basketballforløb i idræt til tværfaglige forløb med matematik, engelsk og samfundsfag.

Basketball i Skolen

Basketball i Skolen er vores kerneydelse og vores traditionelle basketballforløb. Det foregår i idrætstimerne og er et 6 ugers forløb, som præsenterer eleverne for basketball på en sjov, inkluderende og lærerig måde. 

BasketMatematik

BasketMatematik er vores tværfaglige forløb, der kobler boldspillet basketball med faget matematik. Det er et 6 ugers forløb målrettet 2. og 3. klassetrin, men kan med simple justeringer tilpasses andre klassetrin.

Basketball and Street Culture

Basketball and Street Culture er et nyt og spændende tilbud til elever i 4.-6. klassetrin og elever i 7. – 9. klassetrin. I forløbet vil skolegården eller hallen blive brugt til at genskabe noget af den specielle og magiske stemning, som findes i de mange populære subkulturelle streetmiljøer – og så foregår det på engelsk.

Basketball og Medborgerskab

Basketball og Medborgerskab er BørneBasketFondens undervisningsforløb til udskolingen. Igennem forløbet præsenteres eleverne for forskellige øvelser og aktiviteter, som skal sikre at eleverne lærer om idrætskulturelle normer, værdier og relationer i et samfundsmæssigt perspektiv, som det er beskrevet i kompetenceområdet ”Idrætskultur og relationer.”

Blog at WordPress.com.