KLUBSAMARBEJDE – skal vi samarbejde med jeres klub?

Vi samarbejder med klubber om afvikling af camps og spændende træninger samt klubudvikling og rekrutteringsprojekter.

Klubsamarbejde

Skal vi samarbejde med jeres klub?

BørneBasketFonden har mange års erfaring med at lave spændende rekrutterings og fastholdelsesprojekter i samarbejde med lokale skoler og institutioner, afvikling af sjove og lærerige camps, hold-, gruppe og individuelle træninger og klubudvikling.

Læs meget mere om hvordan vi kan hjælpe og samarbejde mere jeres klub lige her – og hvorfor et klubsamarbejde giver mening!

BørneBasketFonden afvikler hvert år over 30 camps fordelt rundt i hele landet.

Skal næste camp væres i samarbejde med jeres klub?

Læs mere om hvilke fordele der er ved et campsamarbejde her.

Læse mere om vores spændende campkoncepter her.

Vi ønsker at skabe nysgerrighed på idrætslivet og glæden ved basketball. Med forløb ude på skolerne kan BørneBasketFonden sammen med skolen og dens lærer bygge bro mellem børn og unge over til jeres klub – så der er kortere vej fra ”Skolen” til ”Klubben”.

Skal vi lave et rekrutteringsprojekt med jeres klub? Kontakt os endelig hvis I ønsker at få endnu flere børn til at spille basketball i jeres klub.

Læs meget mere om vores mange skoleforløb lige her.

BørneBasketFonden samarbejder med nogle af landets dygtigste trænere, og vi står klar til at tilbyde sjove, inspirerende og udviklende træninger for jeres spillere.

Vi sammensætter muligheder for alle typer klubber, uanset størrelse, niveau og bredde. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skabe nogle sjove og udviklende træninger for jeres spillere.

Læs meget mere om hvilke type træningspas vi tilbyder lige her.

Den præcise opskrift på en stærk, bæredygtig kvalitetsklub findes ikke. Beliggenhed, faciliteter, kultur og hverdag er så forskellige fra klub til klub, at der ikke kan tales om en fælles løsning. Der er dog nogle grundlæggende fællestræk ved klubber, som over tid har formået at opbygge en stærk, bæredygtig kvalitetsklub.

BørneBasketFonden har i mange år, i samarbejde med DGI Basketball og Danmarks Basketball Forbund, arbejdet målrettet og struktureret på at udvikle og stifte nye klubber og foreninger – og vi står nu klar til at hjælpe jeres klub!

Hvilke indsatsområder jeres klub skal have fokus på afhænger af klubbens ønsker, hvad klubbens behov og udfordringer er her og nu, samt hvilke drømme og ønsker klubben har.

Kontakt os endelig, hvis I ønsker hjælp til klubudvikling.

Med BørneBasketFondens Coaches Development Program ønsker vi at hjælpe til med at udvikle og inspirere trænere rundt i Danmark, så fagligheden og trænerkompetencerne på tværs af klubberne hæves og forbedres.

I BørneBasketFondens Coaches Development Program indtager vi rollen som mesterlære overfor klubbens trænere. Vi foreviser, giver instruktioner og fokuspunkter – og involverer klubbens trænere i vores valg (og fravalg). 

Læs meget mere om Coaches Development Program her.

Blog at WordPress.com.