GIRLS GOT GAME LEJR

Girls Got Game Lejr er BørneBasketFondens fem-dags camp kun for piger der ønsker en sjov og lærerig uge med basketball.

Vil du med på årets sjoveste pige lejr?

Har du lyst til at deltage i en lejr fyldt med sjov, udfordrende øvelser, en masse basketball og kun for piger? Så er vores Girls Got Game Lejr lige noget for dig.

Vores Girls Got Game Lejr bliver typisk afviklet i løbet af sommerferien i samarbejde med efterskoler rundt i hele landet.

Girls Got Game Camp er kun for piger, der elsker at tage imod nye udfordringer og ønsker at blive bedre til basketball. I løbet af dagene vil der væres fokus på at udvikle det individuelle spil og færdigheder – skud, ball handling, forsvar og meget mere.

Praktisk information og ofte stillede spørgsmål

Vores mange års erfaring med afvikling af basketballcamps for børn og unge siger os, at forældre som regel har nogle af de samme bekymringer i forhold til at sende deres børn afsted basketcamp.

Derfor har vi samlet alle de informationer, man har brug for inden en Play Like A Pro, Girls Got Game eller BørneBasket Camp. Hvis du mod forventning ikke kan finde svar på dine spørgsmål på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig!

Du kan tilmelde dig BørneBasketFondens camps gennem DGI’s hjemmeside her.

Det er desværre ikke gratis at være på camp. Se priserne for vores mange camps ved at klikke på overstående campkoncepter.

Når man tilmelder sig på en af vores camps, er tilmeldingen som udgangspunkt bindende. Det er dog muligt at overdrage pladsen til en anden.

Hjemvé oplever vi på alle vores camps og første dag er uden tvivl den sværeste. Vi har øjne alle steder og prøver på bedste vis at sikre, at alle har det godt. Det kan dog være svært at gå til en voksen, som barnet ikke kender. Hvis jeres barn ringer hjem med hjemve, så må I som forældre gerne opfordre til, at de finder en campvoksen. Vi lover at vi er klar med krammere og opmuntrende aktiviteter, der kan få hjemveen på afstand.

Ja, vores campledere har en telefon på sig hele siden, som I kan komme direkte i kontakt med.

Igennem dagen er der hele tiden opsyn med deltagerne på vores camps.

Men husk også, at intet nyt oftest er godt nyt. Så giv dit barn plads til at hygge sig og skabe nye venskaber.

Ja det kan du, og du er langt fra den eneste, der kommer uden at kende andre.

Der er skabt rigtig mange stærke venskaber på camp, og vi lover det lynhurtigt føles hjemme at være på camp.

I løbet af campen, vil der helt sikkert være nogle glemte sager, som ender på vores bord. Vi sørger for, at der på den afsluttende dag sættes en kasse eller et bord frem med de glemte sager vi har fundet. Husk derfor altid at kigge efter inden I tager hjem.

Glemte sager vil efter campen kun blive opbevaret i en tidsbegrænset periode. Herefter vil de blive videregivet til en velgørende organisation.

Som udgangspunkt er aldersgrænserne sat af en grund, men vi er også godt klar over, at der er stor forskel på børn og unge, og at man kan gå i klasse med nogen eller træne sammen med nogen der gerne må deltage, men man er ikke selv gammel nok.

Så det er ikke mere fast, end at vi tager stilling fra gang til gang, da det er vigtigt for den gode oplevelse, at grupperne er homogene på en camp. Kontakt os endelig hvis der er behov for det.

På vores en-dags camps og tre-dages camps skal I selv have frokost med. På vores fem-dages lejr er der mad. Hvis du har specielle behov ift. maden (vegetar, glutenallergi eller andet) bedes du informere os om dette i tilmeldingsformularen.

Det samme gælder, hvis der er allergier vores camppersonale skal være opmærksomme på.

Som udgangspunkt kan vi klare det meste, men vi forbeholder os retten til at bede jer om at medbringe nogle fødevarer selv, hvis det skulle være nødvendigt.

Når du har tilmeldt dig vores camp, modtager du en bekræftelse fra DGI.

DGI sender ligeledes et campbrev ud med informationer inden campstart.

Mangler du info er du altid velkommen til at kontakte os.

Blog at WordPress.com.