Christiane Hulthin Sørensen

BørneBasketFonden-træner

Om Christiane

Hvad er din basketmæssige baggrund?
Jeg blev introduceret til basket igennem undervisning på min bachelor i idræt. Derefter blev jeg lynhurtigt en del af både AGF basket som træner og spiller, samt BørneBasketFonden som instruktør.

Hvad er din beskæftigelse udover BørneBasketFonden?
Jeg læser nu psykologi og er deltidstræner i AGF-basket.

Hvad er din motivation for at arbejde for BørneBasketFonden?
Jeg synes trænergerningen er givende, da jeg får muligheden for at introducere børn til foreningslivet, og lære dem om alle de værdier der hører med, når man er en del af et fællesskab som et basketbold. Jeg går altid fra en træning med fornyet energi fra samværet med børnene.

  • Studerer psykologi
  • Træner i AGF Basket

Blog at WordPress.com.