BasketSkoBørsen giver ressourcestærke familier mulighed for at donere deres barns aflagte basketballsko til mindre ressourcestærke familier. Basketsko er dyre, og børns fødder vokser hurtigt. Det medfører, at basketballsko, der er i fin stand, ofte støver hen i skabet. Med BasketSkoBørsen bliver det muligt at give sine aflagte sko videre.

Donér dit barns aflagte basketsko og modtag et gavekort på 100 kr. til det næste par.

Hvis man har et par aflagte basketsko, som stadig er i fin stand, kan man lægge skoene i donationsbokse, som er placeret i udvalgte klubber. Skoene lægges i en pose sammen med ens kontaktoplysninger. 

Hvis skoen er i god nok stand til at give videre, så sender vi et gavekort til Sportsmate til din e-mailadresse. (Gavekortet er kun gyldigt som delbetaling af et par basketsko, ikke til andre varer i butikken.)

Du kan som træner eller klubleder ansøge om et par nye brugte basketsko til en eller flere spiller på dit hold eller klub.

Ansøgningen udfyldes, hvor der blot skal oplyses, hvem modtageren er, og hvilken størrelsen I har brug for. Herefter vil vi sørge for at behandle ansøgningen og få sendt skoene ud til jeres spiller, så spilleren kan få sig et par nye brugte basketsko. 

Hvis du ønsker at søge om et par nye basketsko i BasketSkoBørsen, skal du udfylde nedenstående formular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Blog at WordPress.com.